Nieuwjaarsgroet

Beste leden,

Seizoen 2019 – 2020 is in vele opzichten een rampseizoen voor voetballers. Het Coronavirus is hiervan de oorzaak. Deze lockdown is wel het laatste waar wij op zitten te wachten, maar wij moeten de regels respecteren om het virus eronder te krijgen. Hopelijk zorgt het vaccineren snel voor een normale wereld.

Ondanks dat er door de jeugd van <18 jaar nog getraind kon worden zit iedereen toch te wachten op de “echte“ wedstrijden. ’’Waarvoor train je eigenlijk als je toch niet kunt voetballen?”, wordt door veel jeugdleden gezegd. Maar: wees blij dat je nog kunt trainen en in beweging kunt blijven; dat is in deze tijd al heel wat waard. Gelukkig heeft de Coronawerkgroep de zaken goed geregeld zodat het allemaal op een veilige manier kan. Onze dank voor deze toch wel moeilijke taak. Ook heeft de JOG groep, gebouwen- en groen- commissie deze periode gewoon doorgewerkt. Het is mooi om te zien dat het sportpark er netjes bij blijft liggen.

Persoonlijk mis ik het sociale contact. Het zeuren (voetbalhumor) in de kleedkamer; het fanatieke op het veld tijdens de wedstrijd en niet geheel onbelangrijk het nazitten in ons clubgebouw. Het is te hopen dat wij in het voorjaar hier nog wat van kunnen goedmaken. Want wat was het een mooie zaterdag toen ons eerste van Daarlerveen won. Dat moet veel vaker gaan gebeuren! Prestatie en gezelligheid kunnen prima samengaan.

Wij hopen dat er in het nieuwe seizoen weer normaal gevoetbald kan worden met alles erop en eraan. Het bestuur is druk bezig om alle zaken te regelen i.o.m. de commissies, om er voor te zorgen dat alles weer door kan gaan zo gauw het kan.

Tot slot wil ik iedereen bedanken voor zijn of haar inzet bij Juventa’12. Wij hopen dat wij nog lang een beroep op jullie kunnen doen want wij zijn Juventa’12.

Wij wensen iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2021.

 

Bas Schasfoort, namens Het Bestuur.

Dit vind je misschien ook leuk...