O8 t/m O11 gaat over op mDWF (FASE 2)!

Vanaf 1 februari 2018 moeten ook de O8 t/m O11 teams hun uitslag via het mDWF doorgeven aan de KNVB. mDWF staat voor mobiel Digitaal WedstrijdFormulier en wordt op dit moment al gebruikt door alle teams vanaf O13 en ouder.

De uitslag wordt op dit moment via Sportlink Club op de PC doorgegeven aan de KNVB. Dit gaat per 1 februari 2018 veranderen naar de App Wedstrijdzaken op je telefoon. Vanaf dat moment kan het doorgeven van uitslagen niet meer via de PC maar moet dit via een nieuwe App via je eigen telefoon gebeuren.

Wat moet u doen?

  1. Ga op uw telefoon naar de App-Store en download de gratis app ‘Wedstrijdzaken’ van ‘Sportlink Services’.
  2. Open de app, klik op ‘registeren’ en vul hier jouw e-mailadres in en een door jou gekozen wachtwoord. Je kunt je alleen aanmelden als je bij de KNVB en/of Juventa ’12 staat ingeschreven als lid. Daarnaast kun jij je alleen aanmelden met het e-mailadres dat bekend is bij de ledenadministratie, zodat na aanmelding je direct je persoonlijke gegevens te zien krijgt.

Ben jij als leider of trainer geen lid?
Meld je dan aan onder de naam van je zoon/dochter.

 

Aanmelden gelukt?

Dan heb je de eerste stap in de voorbereiding met succes genomen. Het is nu wachten op meer informatie vanuit de KNVB. Laat de App en het account op je telefoon staan. In de winterstop hoor je meer van ons zodat je perfect met voorbereid op de start van de 2e seizoenshelft!

Aanmelden NIET gelukt?

Dan is mogelijk het e-mailadres niet bekend bij Juventa12 en dus de KNVB. Stuur in dat geval even een e-mail naar wedstrijdplanner@juventa12.nl. Vermeld daarin je team (bijv. JO8-1), je volledige naam (indien geen lid dat van je zoon/dochter) en het juiste e-mailadres. We voeren het opgegeven e-mailadres door in de ledenadministratie waarna je wel kunt aanmelden.

Gebruik jij de App al voor een ander team?

Dan heb je de eerste stap in de voorbereiding met succes genomen. Het is nu wachten op meer informatie vanuit de KNVB. Laat de App en het account op je telefoon staan. In de winterstop hoor je meer van ons zodat je perfect met voorbereid op de start van de 2e seizoenshelft!

 


FASE 2:

Inmiddels zijn alle teams aangemaakt in de Wedstrijdzaken App. Voer snel onderstaande stappen uit om te kijken of jouw account klaar is om in gebruik te nemen!

  1. Open de App ‘Wedstrijdzaken’ van ‘Sportlink Services’
  2. Log in
  3. Ga links bovenaan naar het menu (icoontje met 3 oranje stepen
  4. Klik op Teammanager
  5. Klik op jouw team
  6. Check of de namenlijst klopt en compleet is

De teammanager kan een portret-foto toevoegen indien deze nog niet aanwezig is. Let goed op dat je een portret-foto upload en geen foto waarop de speler/speelster slecht herkenbaar is!! Aanpassen is straks niet meer mogelijk, dus voeg een goede foto toe!!

Loop jij vast met bovenstaand stappenplan?
Mail dan naar wedstrijdplanner@juventa12.nl.
Er volgt nog een 2e avond waarop je vragen kunt stellen (datum volgt)

 

You may also like...