CW: Oproep aan leiders & trainers!

Op zaterdag 1 september 2018 gaat de bal weer rollen en dat houdt in dat ook de bijkomende administratieve afhandelingen weer uitgevoerd dienen te worden. Hierbij de oproep om onderstaande actiepunten uit te voeren om je optimaal voor te bereiden op het komende seizoen.

1. Downloaden van App ‘Wedstrijdzaken’ van ‘Sportlink Services’

Alle teams moeten na afloop van iedere wedstrijd het Mobiele Digitale WedstrijdFormulier (hierna MDWF) invullen en opsturen naar de KNVB. Dit kan alleen nog via een Smartphone met internet (Juventa heeft open-wifi). Download via de store de app ‘Wedstrijdzaken’ van ‘Sportlink Services’ en maak een account aan.

Registreren kan alleen als je lid bent van Juventa12 of de KNVB. Ben jij dit als leider en/of trainer niet, registreer je dan aan onder de naam van je zoon of dochter. Registreren kan alleen met het e-mailadres dat bij onze ledenadministratie bekend is. Lukt het  niet, mail dan tijdig naar wedstrijdzaken@juventa12.nl.

Gelukt of al een account? Wacht dan tot nadere berichtgeving op onze website.

2. Account aanmaken op de Juventa’12 App!

Juventa’12 beschikt over een eigen App (via browser) waarmee de Commissie Wedstrijdzaken administratieve handelingen simpeler maakt. Je vindt hier het programma, indelingen van velden en kleedkamers, trainingsschema, contactgegevens van mede leiders/trainers (alleen inzichtelijk voor trainers/leiders van onze vereniging en indien opgegeven). Daarnaast dien je via deze app verzoeken in te dienen voor wedstrijdwijzigingen.

Na afloop van iedere wedstrijd geef je de uitslag, naast de KNVB, ook aan Juventa12 door! Dat doe je via de Juventa12 App, waarna de uitslag direct zichtbaar wordt op onze App, website, scherm in de kantine en het scherm bij de ingang van onze kantine.

Ga op je smartphone via de browser (dus niet via de store) naar programma.juventa12.nl. Voeg deze pagina eventueel toe aan je beginscherm om in de toekomst simpel op deze App te komen. Klik rechtsboven op de witte balkjes, kies inloggen en vervolgens ‘Nieuw Account aanmaken’. Lukt het registreren niet, mail dan wedstrijdzaken@juventa12.nl.

Gelukt of al een account? Voor de start van het nieuwe seizoen ontvangen alle trainers/leiders de benodigde rechten.

 

Geen Smartphone?  Vraag dan een collega leider/trainer (of bijv. fanatieke ouder) zich aan te melden.
Let op:  Zorg dat minimaal één persoon binnen het team zich heeft geregistreerd om problemen bij de wedstrijd te voorkomen.
Vragen?  Mail wedstrijdzaken@juventa12.nl (i.v.m. vakantie kan een reactie even op zich laten wachten)

You may also like...