OPROEP: DRINGEND VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Beste leden, en/of ouder(s),

Het verrichten van vrijwilligerstaken is essentieel voor het functioneren van onze vereniging. De afgelopen jaren (en nog steeds) hebben wij als vereniging altijd kunnen bouwen op trouwe vrijwilligers, maar helaas is er een tendens ontstaan waardoor ons vrijwilligersbestand afneemt. Dit terwijl de activiteiten c.q. taken blijven of zelfs toenemen.

Op dit moment wordt het takenpakket van onze huidige vrijwilligers steeds groter, waardoor dit kan leiden tot afname van het plezier om vrijwilliger te zijn.

Wij zoeken vrijwilligers voor allerlei functies en doen een beroep op u!

Met meer vrijwilligers kunnen taken beter verdeeld worden. Meer vrijwilligers betekent ook een beperkte tijdsinvestering per vrijwilliger en dat voor een seizoen lang voetbalplezier! Het is bovendien erg leuk om betrokken te zijn bij Juventa’12.

Wij zijn dringend op zoek naar versterking voor:

– leden voor de beheerscommissie

– vrijwilligers voor de kantinediensten (bar/ keuken)

Wij willen het voetbal voor u/uw kind betaalbaar houden en wegblijven van het verplichten van vrijwilligerswerk. Wij hopen dit, in deze laatste poging, dan ook min of meer vrijwillig op te kunnen lossen.

Wij willen graag weten wat u zou kunnen en vooral ook willen doen voor Juventa’12. Ook het aanmelden als groep(je) voor een bepaalde taak moedigen we aan. Een groep geeft gezelligheid en vele handen maken tenslotte licht werk.

Graag zien wij uw reactie tegemoet en stuur daarvoor een mail aan secretaris@juventa12.nl om te laten weten wat uw mogelijkheden zijn voor onze vereniging. Er wordt daarna zo snel mogelijk contact met u opgenomen en besproken welke bijdrage u kunt leveren.

 

Sportieve groet,
Het Bestuur

Dit vind je misschien ook leuk...