Renovatie kleedkamers 1 t/m 6 gaat van start!

In nauwe samenwerking met de Sawe en SSW hebben we overeenstemming bereikt om te starten met de renovatie van kleedkamers 1 t/m 6. De bedoeling is dat de renovatie is afgerond nog voor de start van de nieuwe competitie!

Wat gaat er gebeuren?
De kleedkamers worden voorzien van gietvloeren, nieuw tegelwerk aan de wanden en een nieuw plafond. Ook worden de kleedkamers voorzien van nieuwe ledverlichting en mechanische afzuiging. De toiletvoorziening in de kleedkamers verdwijnt. Hiervoor kan de centrale toiletvoorziening in kleedkamer 8 gebruikt worden. De huidige scheidsrechters kleedkamers worden samengevoegd met kleedkamer 3 en 4. Deze kleedkamers krijgen dan het formaat van kleedkamer 7. De nieuwe scheidsrechterskleedkamers gaan we realiseren in het tassenhok van de senioren.  Het tassenhok gaan we verplaatsen naar de gevonden voorwerpen-ruimte, deze wordt vergroot.

Verzoek seniorenteams
Een dringend hierbij aan de seniorenteams om de kasten in het tassenhok op zeer korte termijn leeg te maken.

Hulp gevraagd
Al met al een hele operatie. Hierbij kunnen we de hulp van de leden goed gebruiken. De huidige trespa plafonds moeten eruit en de zitbanken gedemonteerd. Ook wat wanden en sanitair moet worden verwijderd. Om de kosten te drukken willen we het sloopwerk zelf (Corona-proof) uitvoeren. Heb je de komende 3 weken wat tijd over, meld je dan aan! We willen de werkzaamheden ’s avonds (19.00-21.00) en zaterdags (9.00-13.00) uitvoeren.  Geef daarbij aan wanneer je kunt.
Je kunt je opgeven bij;  kleedkamers@juventa12.nl  graag ook je 06-nummer erbij vermelden.

Samen maken we er iets moois van!

Dit vind je misschien ook leuk...