REURING OP VAKANTIEPARK HET STOETENSLAGH

Er werd al weken naar toegeleefd maar vrijdag 14 juni was het zover. Op kamp met zijn allen.

De verzamelplaats voor vertrek was bij Juventa’12 en vandaar uit richting het vakantiepark het Stoetenslagh. Daar hadden we drie standchalets tot onze beschikking.
MO13 KAMPMO13 KAMP

De weergoden waren ons vrijdagavond goed gezind. Nadat de tassen waren uitgepakt, de bedden waren opgemaakt, werd het water opgezocht.
Later op de avond werd er een quiz gespeeld. Waar het winnende team er met een fantastische prijs vandoor ging.
Zaterdagochtend viel er meer dan genoeg regen maar gelukkig konden we binnen in de grote hal een potje volleyballen en daarna richting het binnenzwembad om nog even heerlijk te zwemmen.
Ondertussen stonden er 2 grote pannen verse soep te pruttelen om de inwendige mens van iets warms en lekkers te voorzien na de activiteiten.

‘s Middags maakten we ons op voor de wedstrijd van de oranje leeuwinnen.MO13 KAMP

De 2e helft was echter voor velen te spannend. Zij zochten verkoeling in het water. ‘s Avonds bleef het nog lang onrustig in en rondom de chalets.
Zondag, al weer de laatste dag. Na een heerlijk ontbijt is het tijd om de spullen bij elkaar te zoeken. Dat was een hele klus, overal lagen er sokken, schoenen, slippers, handdoeken, kleding en heel veel zand. De tassen gepakt, de chalets weer aan kant.
Er werd nog even heerlijk geluierd.
Tegen half drie werden we opgehaald door enkele ouders om weer richting Juventa’12 te rijden.
Meiden en leiding van MO-13 Het was super gezellig.

Dit vind je misschien ook leuk...