Samenwerking CV De Tolmennekes en Juventa ’12

Tijdens de ALV in november is verteld dat Juventa ’12 in gesprek is met Carnavalsvereniging De Tolmennekes over een samenwerking.

De Tolmennekes is sinds 1974 de Carnavalsvereniging van Wierden. De afgelopen twee jaren hebben zij, vanwege de coronacrisis, geen carnaval kunnen vieren. Nu deze crisis achter de rug is, zijn ze momenteel bezig met de voorbereidingen voor carnaval 2023.

Vanwege verschillende redenen kan het carnavalsfeest niet, zoals eerder, bij Anno 1987 (voormalig Zalencentrum Het Anker) plaatsvinden. Op zoek naar een nieuwe locatie zijn ze in gesprek gekomen met Juventa ’12. In die gesprekken zijn we van beide zijdes enthousiast geworden over een samenwerking en uit een gezamenlijke verkenning blijkt dat de locatie van Juventa’12 zich uitstekend leent voor het vieren van het carnavalsfeest. Door de samenwerking kunnen we onze (jeugd)leden gezamenlijk mooie extra activiteiten bieden. Het bestuur heeft daarom positief besloten over de samenwerking. Het carnavalsfeest 2023 zal plaatsvinden van 17 tot en met 20 februari op de accommodatie van Juventa ’12. Extra mooie bijkomstigheid is dat Prins Aart I (Timmer) en Adjudant Maurice (Henning) bekend en actief zijn binnen onze vereniging.

De kantine is tijdens het carnavalsweekend van 17 tot en met 20 februari het gehele (speelvrije) weekend gesloten en wordt alleen ingezet voor het carnavalsfeest.

Uiteraard nodigen we u, namens CV De Tolmennekes, van harte uit om deel te nemen aan het carnavalsfeest. Meer informatie vindt u op www.tolmennekes.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...