Scheidsrechters gevraagd

Beste leden en niet-leden van Juventa ’12.

Het is ieder seizoen een uitdaging om voldoende scheidsrechters te krijgen voor onze elftallen.
De KNVB heeft ook te maken met een landelijke terugloop in het aantal scheidsrechters en kort geleden is het bericht vanuit de KNVB gekomen dat er vanaf komend seizoen alleen een scheidsrechter aangewezen zal worden voor het 1e senioren selectie elftal.

Dit betekent dat wij als vereniging verantwoordelijk zijn voor het aanstellen van alle scheidsrechters voor de overige elftallen. Op dit moment is de nood dusdanig hoog, dat het gevaar bestaat dat er komend seizoen wedstrijden niet door kunnen gaan, omdat er niet voldoende scheidsrechters beschikbaar zijn.

Dit mag en kan geen werkelijkheid worden.

Daarom de volgende oproep:

Zowel voor de zaterdag als de zondag hebben we scheidsrechters nodig voor de oudere jeugd (vanaf JO13) en de senioren. Wij zijn op zoek naar dames en heren, jongens en meisjes die het leuk vinden om een wedstrijd te fluiten. Dit hoeft natuurlijk niet wekelijks. In overleg kan bekeken worden hoe vaak je wilt / kunt fluiten.
Elke aanmelding is van harte welkom, hier geldt ook weer, vele handen maken licht werk.

Wij bieden je een goede begeleiding (mogelijkheid van een cursus tot verenigingsscheidsrechter), een tenue en kunnen je voorzien van informatie als je het misschien spannend vindt om een wedstrijd te fluiten.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen naar scheidsrechter@juventa12.nl  of via WhatsApp naar 06-54377784 (Erwin van Rijswijk, scheidsrechtercoördinator Juventa’12). Heb je andere goede ideeën hoe we dit probleem als Juventa’12 kunnen oplossen, kan uiteraard ook contact worden opgenomen met Erwin.

Indien wij geen (voldoende) aanmeldingen krijgen dan zullen wij als bestuur andere keuzes moeten gaan maken om het (structurele) scheidsrechters tekort op te lossen.

 

Het Bestuur

Dit vind je misschien ook leuk...