Selectietrainers 2019-2020 vastgelegd!Gerard Kocks 1e elftal

De technische commissie en het bestuur van Juventa zijn verheugd te kunnen meedelen dat de invulling van de trainers voor het komend seizoen aardig vorm begint te krijgen.

1e elftal
Het contract met trainer Gerard Kocks is met een seizoen verlengd. Jurjan Mannes, de huidige assistent-trainer, en Thomas Bruns (nog even afhankelijk van waar hij volgend seizoen speelt) nemen gezamenlijk de rol van assistent-trainer op zich. De basis om samen met de spelersgroep de ingezette lijn van dit seizoen voort te zetten is hiermee gelegd.

Ercan Sancar 2e elfatal


2e elftal
Het contract met trainer Ercan Sancar is ook met een jaar verlengd. Ercan is als trainer van het 2e elftal, een belangrijke factor gebleken voor de doorstroming van jeugdspelers naar de senioren. Hij zorgt samen met de rest van zijn staf voor een goede sfeer, spelbeleving en communicatie met het 1e elftal en jeugdselectieteams.

Ingmar Tabak JO19-1

JO19-1
Voor komend seizoen zal Ingmar Tabak, 45 jaar en woonachtig te Glanerbrug, als trainer voor onze JO19-1 selectie staan. Ingmar is momenteel werkzaam als trainer van het 2e elftal van Losser waar hij tevens hoofd opleidingen is van de bovenbouw. We denken dat Ingmar met zijn ervaring en persoonlijkheid een belangrijke rol kan vervullen de komende jaren bij de doorstroming van onze jeugd naar het 1e en 2e elftal.

JO17-1 Uwe van de Sar


JO17-1
Uwe van de Sar, 45 jaar en woonachtig Hengelo, is komend seizoen trainer van onze JO17-1 selectie. Uwe heeft een rijke ervaring als trainer en is momenteel werkzaam als trainer van de JO17-1 van De Lutte. Wij zien in hem een belangrijke schakel waarbij de getalenteerde JO17-1 selectie zich nog verder kan ontwikkelen.

JO15-1 Serkan Karaali


JO15-1
Komend seizoen seizoen krijgt de JO15-1-selectie met Serkan Karaali een trainer voor de groep die gepokt en gemazeld is in de top van het amateurvoetbal in deze regio. Serkan is 44 jaar, woonachtig te Rijssen, en momenteel werkzaam als trainer van de JO11-1 van Excelsior ’31 te Rijssen. Met Serkan halen we een trainer binnen, waarbij de ontwikkeling van spelers voorop staat, zeer belangrijk voor deze leeftijdsgroep.

De nieuwe trainers zullen zich binnenkort via deze website verder introduceren.
Op dit moment is voor wat betreft de selectie-elftallen de vacature van JO13-1 trainer nog niet ingevuld. We zijn hier druk mee bezig en verwachten op korte termijn hierover ook meer bekend te kunnen maken. Dit geldt ook voor de selectie-trainers van de onderbouw en de niet-selectie trainers van de bovenbouw.
We wensen alle trainers heel veel succes in het komende, maar zeker ook in het huidige seizoen. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Technische commisie / bestuur Juventa ’12

Dit vind je misschien ook leuk...