Selectietrainers Juventa’12 voor het seizoen 2021-2022 bekend

Ondanks dat er door de Corona crisis het voetbalseizoen 2019-2020 behoorlijk in het water is gevallen heeft de Technische commissie van Juventa ’12 niet stilgezeten. Al in een vroeg stadium zijn de voorbereidingen voor het seizoen 2021-2022 begonnen.

Één van belangrijkste zaken daarin is de vastlegging van de trainers voor de selectie elftallen van de senioren en de jeugd van de bovenbouw. Met gepaste trots deelt Juventa’12 mee dat zij erin geslaagd is om, na uitvoerige gesprekken, alle trainersposities voor het seizoen 2021-2022, voor de selectie elftallen van de senioren en de jeugd bovenbouw, in te vullen. De Technische Commissie is verheugd het nieuwe seizoen in te gaan met een aantal kwalitatief goede en bekende trainers.

Voor de senioren geldt dat, zoals reeds bekend, Gerard Kocks trainer van het eerste elftal voor 2 jaar heeft bijgetekend. Daarnaast heeft ook de trainer van de tweede selectie, Ingmar Tabak, bijgetekend en zal ook volgend seizoen weer vol enthousiasme voor deze groep staan.

In de bovenbouw van de jeugd van Juventa ’12 zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd. Jorn Ottenschot, nu nog trainer van de JO17-1, zal de JO19-1 gaan trainen. Nick Olijdam zal zijn plaats innemen bij de JO17-1, momenteel heeft hij nu nog de JO13-1 onder zijn hoede. Cristian Ronhaar, oud speler van het eerste elftal, zal in het komende seizoen de JO15-1 van oefenstof gaan voorzien. Ten slotte zal Olav Boegheim, speler van het huidige eerste elftal en trainer van de JO15-2, volgend seizoen de JO13-1 gaan trainen.

Zowel Cristian Ronhaar als Olav Boegheim volgen momenteel de trainerscursus TC-3 Jeugd bij de KNVB en zullen die in de komende maanden gaan afronden. Serkan Karaali, de huidige trainer van JO15-1 zal elders een nieuwe uitdaging aangaan

Dit vind je misschien ook leuk...