Spelers Juventa 12 JO13-1 vlaggendragers & ballenjongen bij de KNVB bekerwedstrijd Heracles Almelo – RKC Waalwijk (uitslag 4-3).

Op uitnodiging van Heracles Almelo waren de spelers van Juventa 12 JO13-1 afgelopen woensdag vlaggendragers en ballenjongen bij de KNVB beker wedstrijd van Heracles Almelo. Heracles speelt thuis tegen RKC Waalwijk.

Twee dagen voor de wedstrijd kwam de vraag of de spelers van JO13-1 dit wilde doen. Deze vraag werd volmondig met JAA beantwoord. Vervoer en begeleiding was daarna snel geregeld.

Onder leiding van assistent trainer Bram Nijhuis en een aantal ouders vertrokken de spelers rond 17:30 uur richting het stadion. Bij de hoofdingang werden ze opgewacht. Binnen kregen de jongens een trainingspak en jas en verder instructies.

Wat ondergetekende persoon niet wist, is dat de jongens met een Heracles vlag de spelers een warm onthaal gaven in het Erve Asito stadion. Daarna wisten de jongens precies wat hen te wachten stond. Iedereen ging snel naar de aangewezen plaatsen rond het veld. De wedstrijd kon beginnen onder leiding van Christiaan Bax.

In de rust werd heftig gediscussieerd over de 1ste helft. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin. Veel tijd was er niet want de spelers stonden alweer op het veld te springen voor de 2e helft.

Na afloop van de wedstrijd werd nog wel even de vraag gesteld of ze bij een voetbalwedstrijd of toch een korfbalwedstrijd waren geweest. De doelpunten vielen over en weer maar met een uitslag van 4-3 is Heracles Almelo door naar de volgende ronde.
De kleding werd ingeleverd en Juventa 12 JO13-1 vertrok huiswaarts. Thuis konden de spelers vertellen hoe gaaf, vet, super mooi en geweldig het was geweest. De jongens hebben genoten.

Als klap op de vuurpijl werd trainer Nick Olijdam dezelfde gebeld door Heracles Almelo. Heracles was erg blij dat de spelers van Juventa 12 JO13-1 konden invallen als vlaggendragers en ballenjongens. Als dank hiervoor krijgen ze nog een speciale verrassing van Heracles.

Met sportieve groet,
Nick Olijdam
Hoofdtrainer Juventa 12 JO13-1

JO13-1
JO13-2
JO13-3

Dit vind je misschien ook leuk...