Spelregelbewijs verplicht als je dit jaar 17 wordt!

Spelers die geboren zijn in 2002 en dus dit jaar 17 jaar worden moeten het KNVB spelregelbewijs halen. Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Door het behalen van het
spelregelbewijs zijn meer voetballers beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen.

Hoe werkt het?
De spelers hebben via de e-mail een activatiecode toegestuurd gekregen. De e-mail kan ook naar het adres van de ouders gestuurd zijn. Met de activatiecode kan het account geactiveerd worden en via Voetbalmasterz starten met het behalen van het spelregelbewijs. Voetbalmasterz is een website die junioren op een speelse, maar vooral ook op een duidelijke manier voorbereidt op het kunnen behalen van het spelregelbewijs. Zo zijn er veel oefenmogelijkheden en is er uitleg over de regels en over spelsituaties. Beide aan de hand van aansprekende voorbeelden, vaak uit het topvoetbal.

De oefeningen beginnen op level 1 waarna je een oefentoets kunt maken. Als je voor de oefentoets geslaagd bent ga je door naar het volgende level. Als level 5 gehaald is ben je in principe voldoende geoefend om de toets voor het behalen van je spelregelbewijs te gaan doen.

Let op!
Het spelregelbewijs moet gehaald worden vóór de start van het nieuwe seizoen.
Wordt het spelregelbewijs niet vóór 1 september gehaald mag er niet gevoetbald worden in het seizoen 2019-2020! Moet je het bewijs halen begin dan op tijd.

Geen e-mail gehad?
Indien je geen mail hebt ontvangen met een activatiecode stuur dan een mail naar:
secretaris@juventa12.nl

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...