Sponsorkoning actie bij Juventa ‘12

Juventa ’12 doet mee aan de actie van de sponsorkoning. Met deze actie hopen wij een leuk bedrag op te halen dat volledig ten goede komt van de jeugdafdeling.

Hoe werkt het?

De actie bestaat uit het verkopen van kortingsboekjes door alle jeugdleden van de club. In deze kortingsboekjes staan acties van de lokale Wierdense middenstand (en sponsoren van Juventa ’12). De boekjes kosten € 10,- per stuk. Van dit bedrag is € 5,- voor de vereniging. De totale korting die je kunt verdienen per boekjes is € 130,-

De kortingsboekjes worden op 16 mei tussen 19:00 en 20:00 uur verstrekt aan de leiders van jullie team, met een uitloop op vrijdag 17 mei van 19:30 tot 20:00 uur. Elke speler van het team krijgt, via de teamleider,  een enveloppe met daarin twee kortingsboekjes.

Wat verwachten we van jou?

We gaan ervan uit dat je Juventa ’12 een warm hart toe draagt, daarom vragen wij jou deze twee boekjes zo snel mogelijk te verkopen, bijvoorbeeld aan je ouders of je opa en oma, vrienden, buren ooms of tantes enz. enz. Het geld voor de bonnen kun je dan terug in de enveloppe doen en deze dichtgeplakt weer aan je leider geven.

Wat krijg je er voor terug?

Naast dat je er je club, en de lokale winkeliers er mee steunt, krijgt het team dat het snelste alle boekjes heeft verkocht een leuke prijs, te weten een bezoek aan een eredivisiewedstrijd met je hele team. Probeer elkaar dus te helpen met het verkopen.

Het mooiste zou zijn dat alle boekjes voor zaterdag 26 mei zijn verkocht.

Dit vind je misschien ook leuk...