Sponsorkoning actie!

Afbeeldingsresultaat voor sponsorkoning

Juventa’12 komt in actie samen met de SponsorKoning!

Onze jeugd heeft wensen en die willen wij als vereniging realiseren! Daarom komen wij, samen met de SponsorKoning, Albert Heijn Wierden en onze sponsoren in actie.

Hoe gaan we dit doen?

Samen met  onze sponsoren hebben wij een boekje samengesteld vol met kortingen waar je echt iets mee kunt. Het boekje zal door onze leden gekocht en verkocht kunnen worden. De actie gaat in Mei van start. De jeugdleden ontvangen nog een brief met nadere uitleg.

Sponsorboekje

Het Sponsorboekje bevat meer dan € 100,00 korting en kan gekocht worden voor € 10.00. Van dit geld kunnen wij onze wensen voor de jeugd realiseren. Onze nog te vormen jeugdspelersraad gaat hierover brainstormen. Het team dat als eerste alle boekjes verkocht heeft wint een superprijs en mag met het hele team naar een eredivisie wedstrijd! Uiteraard is er ook een 2e en 3e prijs te winnen.

Welke sponsoren doen mee?

Gasterij de Oale Marckt

Van Buuren Bouwmarkt

Quality Catering

Kolenboertje BBQ Specialist

Albert Heijn Wierden

Hair by Dominique

Van Goor Schuurman Notarissen

Drogisterij Parfumerie ETOS Meijer

OVM Twente

RS Carwash B.V.

Autoservice Henk Schasfoort

Centrum Advocaten

Energie Control NL

Eetwinkel Sterk Langs de Lijn

Cijfermeester Accountant

Hoe koop je een boekje?

Het is mogelijk om boekjes fysiek te kopen van onze jeugdleden. Daarnaast is er een website online waar onze vereniging een pagina heeft gekregen. Via deze website kunnen boekjes gekocht worden via i-deal. Ga naar www.sponsorkoning.nl/Wierden!

You may also like...