Sportief vakantie vieren tijdens de Juventa 2 daagse!

Het zit er op en wat was het gaaf! Twee dagen lang voetballen als een prof, met heel veel voetbaloefeningen, spelletjes, opblaastoestellen en een voetbalquiz. Donderdag ochtend kwamen maar liefst 136 eigen pupillen naar Juventa’12, om deel te nemen  aan de Juventa 2-daagse, de meeste heel uitgelaten en enthousiast en sommigen nog wel met wat spanning op hun gezicht.

Nadat de opening met het Wilhelmus achter de rug was kon het voetbalplezier onder leiding van Mats Knol, selectietrainer en speler van ons 1e elftal, beginnen. Maar liefst 14 trainers hebben de kinderen de afgelopen twee dagen begeleid. Het was prachtig om te zien hoe de velden gevuld waren met blije, fanatiek voetballende en strijdende kinderen onder leiding van gedreven trainers.

Aan  het einde van de tweede dag werden de prijzen verdeeld en kregen de kinderen een officiële oorkonde voor hun deelname aan de Juventa 2-daagse. Moe maar voldaan gingen de kinderen huiswaarts met ook nog eens een echte Goodybag.

De opbrengst van de sponsorkoningactie is hiermee geheel ten goede gekomen aan onze eigen pupillen. Speciale dank aan Jumbo Supermarkt Wierden, Sligro Almelo, 100 Voetbal Almelo, Coca Cola en Juventa’12 voor het aanbieden van de lunch en de inhoud van de Goodybag. En natuurlijk alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor het mede mogelijk maken van deze fantastische 2-daagse.

Hieronder een foto-impressie.
Niet eens met publicatie?  mail naar privacy@juventa12.nl en wij verwijderen de foto.

Dit vind je misschien ook leuk...