Stand van zaken selectieteams Juventa ’12 jeugd

Over een paar weken staat de winterstop alweer voor de deur. Een mooi moment om eens te kijken hoe de diverse selectie teams bij de jeugd er voor staan.

JO19-1

Juventa ’12 JO19-1 staat stevig aan kop in de 1e klasse. De ploeg van trainers Dennis Telgenkamp en Frank Jannink liep overigens afgelopen zaterdag tegen het eerste puntverlies aan in Enter. Tegen de plaatselijke Sv. werd een comfortabele 0-2 ruststand  ‘weggegeven’; eindstand 2-2. Het team ligt op koers om bij de eerste 3 ploegen te eindigen in deze najaarscompetitie. Dat is belangrijk want de nummers 1 t/m 3 plus de beste 6 nummers 4 in het najaar promoveren naar de promotiepoule voorjaar. De nummers 1 en 2 uit deze promotiepoule promoveren uiteindelijk naar de hoofdklasse.

JO17-1

Helaas verloor het JO17-1 team afgelopen zaterdag tegen de nummer laatst in Den Ham (2-1). Hierdoor blijft het team van trainer Erwin Udes in de onderste regionen. Tot dusver werden 5 punten gepakt uit 7 duels. Het team oefent met grote regelmaat tegen diverse tegenstanders. De komende twee duels gaat het team aan de slag tegen de hoger geklasseerde ploegen Hulzense Boys en Holten. Wellicht dat tegen deze tegenstanders ‘bonuspunten’ gepakt worden.

JO15-1

Trainers Joost van Heteren en Rick Olde Olthof staan na 7 wedstrijden op een 4e plaats met 13 behaalde punten. Afgelopen zaterdag werd er overtuigend met 3-0 gewonnen. Met nog 3 duels voor de boeg wordt het een mooie missie om zich te plaatsen voor de promotiepoule. Vermoedelijk is het laatste thuisduel op 9 dec. tegen Dos ’37 allesbeslissend. JO15-1 komt eveneens uit in de 1e klasse.

JO13-1

Het team van trainer Thomas Tijhuis heeft zich afgelopen zaterdag tekort gedaan door gelijk te spelen tegen PH uit Almelo; eindstand 2-2. Er had, volgens velen, meer in gezeten. Het team draait aardig mee in competitie maar het aantal punten is beperkt. De 7 gespeelde wedstrijden leverden tot dusver 6 punten op. Met uitzondering van een dikke nederlaag tegen koploper MVV ’29 heeft team wekelijks ‘kleine’ uitslagen. Het team zit dus met recht goed in deze 1e klasse.

Dit vind je misschien ook leuk...