Start oefenprogramma!

De feestdagen zijn achter de rug en dus gaan we weer langzaam richting de start van de 2e competitie-helft. Op zaterdag 09 februari 2019 komen de meeste teams weer voor het eerst in actie. Onze zondagteams starten door de sneeuwval van december iets eerder.

Via onze website en App vind je het volledige oefenprogramma voor de jeugdteams van onze club. De Commissie Wedstrijdzaken heeft haar best weer gedaan een zo optimaal mogelijk programma in elkaar te draaien. Dit is nog niet zo eenvoudig, maar de Commissie is tevreden over het resultaat.

De selectie-teams starten aankomend weekend met hun oefenwedstrijd. De meeste jeugdteams spelen op zaterdag 26-01 en zaterdag 02-02 vriendschappelijk. Op 28-01 wordt het programma bekend voor de competitie, dat start op zaterdag 09-02.

Administratieve afhandeling

Voor oefenwedstrijden is het niet nodig de uitslag door te geven aan de KNVB. De App ‘Wedstrijdzaken’ hoef je dus niet te gebruiken. WEL geef je de uitslag door via de Juventa App.

Weersverwachtingen

We voetballen allemaal het liefst met mooi weer, maar zoals je kunt verwachten is het weer rondom de geplande oefenwedstrijden in de winterstop altijd twijfelachtig. Bij regen en kou zal gewoon gevoetbald worden. Bij sneeuw, ijzel, opdooi (nat veld dat kan bevriezen) en extreem lage gevoelstemperaturen zal besloten worden tot afgelasting.

Let op: Houd de vrijdag voor de geplande wedstrijd en eventueel de zaterdag de media goed in de gaten mocht het weer twijfelachtig zijn. De informatievoorziening zal zo optimaal mogelijk zijn en te volgen via onze website Juventa12.nl.

LET OP: TRADITIONEEL ZIJN ONZE NATUURGRASVELDEN GEDURENDE DE WINTERSTOP VOLLEDIG BUITEN GEBRUIK. ER WORDEN TOT EN MET VRIJDAG 08-02-2019 GEEN WEDSTRIJDEN GESPEELD OP VELD 2 EN 4. DEZE VELDEN DUS OOK NIET BETREDEN VOOR WARMING-UP!!

You may also like...