Steun Juventa’12!

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.

Rabobank Noord en West Twente stelt € 185.000,- beschikbaar! Ook Juventa ’12 doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 185.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Juventa ’12 ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Oproep aan alle leden, sponsoren en vrienden. Het is voor Juventa’12 belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor nieuwe kleedruimten en extra begeleiding in de jeugd.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Juventa ’12 tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van Juventa ’12

You may also like...