Team MO11-1 Juventa’12 voor de 2e keer Kampioen

Het team MO11-1 van Juventa heeft een topseizoen achter de rug. Het team bestaande uit: Ise Heuven, Iza Lommers, Julia Kroes, Julia Westerink, Luna Harink, Marit Stam, Noa Zwienenberg(k) en Sara Harink, zijn voor de 2e keer kampioen geworden. Zij worden gecoacht door Emiel Harink en Ivo Heuven.
Het team van 8 enthousiaste meiden begon hun seizoen na de zomervakantie in de 2e klasse. Hier wonnen zij de ene na de andere wedstrijd. Alleen de wedstrijd tegen de uiteindelijke nummer 2 was spannend en eindigde het in een gelijk spel. Met een doelsaldo van +85 waren zij de terechte kampioenen.

Na de winterstop promoveerden de meiden naar de 1e klasse. Dit zou een spannende competitie worden. Maar niets was minder waar. Ook hier wonnen de meiden de ene na de andere wedstrijd. De meiden kunnen allemaal technisch goed voetballen. Maar niet onbelangrijk in de sport is dat ze heel goed samenspelen, super enthousiast en erg gedreven zijn. Dit heeft ook in de 1e klasse een stevige basis gelegd om nu voor de voor de 2e keer kampioen te worden.
Het is een mooi visitekaartje voor de club en we zijn erg trots op de prestatie en de meiden. De meiden hebben alweer zin in volgend seizoen, maar eerst gaan ze genieten van dit superseizoen!
MO11-1 Kampioen

Dit vind je misschien ook leuk...