Terugblik bij de keepers

Gisteren was het zo ver, de laatste training van het seizoen voor de keepersgroep van Juventa’12. Daar waar het zo mooi ging vanaf het begin van het seizoen werd ergens in het midden van het seizoen abrupt afgebroken. Daar stonden we op 15 maart met 4 keepers, een trainster en een telefoon waarvan 1 bepaalde app-groep binnen een kwartier ontploft was. Voor het eerst in mijn trainerscarrière moest ik kinderen naar huis sturen zonder dat er getraind is. Daarna bleef het bijna 2 maanden stil. 28 april kwam het verlossende woord, we mochten weer trainen! en zo kon het dat we nog 1,5 maand elke donderdag hebben kunnen trainen.

Nadat de keepers een mooi battletoernooitje hebben gespeeld liepen we naar de kantine om daar de prijzen uit te rijken.

We begonnen met de aanmoedigingsprijs. Dit jaar hadden we er 2. De ene heeft een mooie ontwikkeling door gemaakt en voor de andere een seizoen waarin hij hard heeft moeten werken en dat is hem ook gelukt! Gefeliciteerd Noa Zwienenberg (MO13-2) en Duncan Loeve (JO15-2) Beiden waar verrast dat ze naar voren mochten komen om een mooie glasstandaard in ontvangst mochten nemen.

Daarna werd het wat onrustig, wie zou het worden, zou ik het zijn of toch jij?

In de laatste 2 weken hebben Emil en ik natuurlijk af en toe wat laten vallen bij de keepers, maar als ik jullie vertel dat deze jongen de afgelopen 2 seizoenen geen training heeft overgeslagen ( alleen wanneer hij andere voetbalverplichtingen had) , altijd erg positief, goedlachs en erg behulpzaam is op een training! En niet te vergeten vooral erg hard werkt dan kon het ook niet anders dan Giel uit te roepen tot jeugdkeeper van het jaar van Juventa’12. Giel je hebt het dik verdiend, ga door met alle passie voor het keepen! Gefeliciteerd met deze mooie uitverkiezing.

Rest mij nog alle keepers te bedanken voor het mooie seizoen! op naar het volgende seizoen dat medio augustus zal beginnen!

Met sportieve groeten,
Ilona Munsterman
Jeugdkeeperstrainster Juventa’12

 


Foto boven: Giel


Foto boven: Duncan

 


Foto boven: Noa

Dit vind je misschien ook leuk...