The story about the legends continue…..

Waar wij u vorige jaar rond deze tijd ook al berichten over de geweldige prestaties van dit team kunnen wij u nu melden dat het harde werken van de afgelopen jaren naar verwachting aanstaande zaterdag beloond wordt met een kampioenschap.

Nadat afgelopen zaterdagochtend in een donker Borne NEO JO10-1 met 8-5 werd verslagen kan het kampioenschap de jongens bijna niet meer ontgaan.

De wedstrijd tegen NEO leek een eitje te worden. Na 7 minuten was het al 0 – 2 voor Juventa ‘12, waarbij dit het 100ste competitie doelpunt van dit seizoen was voor Juventa ‘12. Maar na de snelle voorsprong stond na 25 minuten spelen het 4 – 3 in het voordeel van NEO.
Actiefoto JO10-1

Na een “donder speech” van de trainers in de rust werd gelijk na rust de gelijkmaker gescoord en werd daarna de score verder uitgebouwd. Uiteindelijk werd de wedstrijd, verdiend met 5 – 8 gewonnen.

Na vier seizoenen intensief samen werken kan aanstaande zaterdag de beloning “het kampioenschap” worden opgehaald. Als tenminste gewonnen of gelijk gespeeld wordt thuis tegen DES JO10-2. Tot nu toe zijn alle wedstrijden gewonnen en kwamen de vele toeschouwers, voetbalkenners en liefhebbers, die wekelijks bij het team
komen kijken ruimschoots aan hun trekken. Af en toe was het een waar doelpunten festijn.

Het ophanden zijnde kampioenschap is ook een groot compliment voor de trainers en technische staf die op dinsdag- en vrijdagavond met de jongens fanatiek aan het
trainen zijn om ze verder te ontwikkelen.

Aanstaande zaterdag 1 december spelen de jongens van Juventa ’12 JO10-1 om 8.45 uur thuis tegen DES JO10-2. Bij winst of gelijk spel zijn ze kampioen. U bent van harte welkom om de boys aan te moedigen. Het beloofd een waar voetbalspektakel te worden waar nog lang over nagepraat wordt.
Poster JO10-1

Dit vind je misschien ook leuk...