Tijdelijk trainingsschema maart 2021

Vanaf woensdag 3 maart geldt voor de rest van de maand een alternatief trainingsschema. Deze is geldig tot de avondklok is ingetrokken met uiterste datum 31 maart 2021.

De jongvolwassenen tot 27 jaar (tot en met 26) mogen weer in teamverband trainen. Echter start deze groep hun training normaliter om 20:15 uur en dat is met de avondklok niet mogelijk.

Gezien de bijzondere omstandigheden is besloten dat het tijdelijk is toegestaan om te trainen op veld 2. Dit geldt uitsluitend voor de ingeplande teams op de ingeplande dagen en tijden. Zodra de avondklok wordt ingetrokken wordt ook het trainen op natuurgras weer verboden. Het natuurgras mag nu gebruikt worden omdat er geen wedstrijden en toernooien gepland staan, het qua weer momenteel redelijk is en vooral we hiermee de mensenmassa zoveel als mogelijk spreiden over ons sportpark.

De regels:

Bij afkeuring van veld 2 door de consul wordt de training automatisch afgelast. Kijk bij slecht weer altijd even op de website.

Doeltjes etc. worden na afloop van het veld gehaald zodat de gemeente erbij kan als dat moet.

Doelnetten van de grote goals worden na afloop altijd weer naar boven gehaald zodat de gemeente erbij kan als dat moet.

Op het moment dat er materialen op het veld achterblijven wordt trainen op veld 2 direct weer verboden. In dat geval zullen desbetreffende teams thuis moeten afwachten tot de avondklok wordt ingetrokken.

Seniorenteam niet ingepland? Dien dan alsnog een verzoek in via Mijn.Juventa12.nl.

Trainingsschema maart 2021

(vanaf 3 maart 2021)

 

Dit vind je misschien ook leuk...