SummerJuve Toernooi (7×7)

Editie 2020

Onze 6e editie zou plaatsvinden op zaterdag 13 juni 2020, maar zoals eenieder weet zou dit midden in de corona tijd vallen. Uit voorzorg werd vroegtijdig besloten het toernooi te annuleren en te verplaatsen naar 2021.

Editie 2019

Ons 5-jarig jubileum hebben we mogen vieren op zaterdag 15 juni 2019. Door verschuiving van weekend door de organisatie van de Wiezoloop zijn wij genoodzaakt ons toernooi een week eerder te spelen dan gepland. Ondanks de forse regen die ochtend kunnen we verder terugkijken op een toernooi onder prima weersomstandigheden. Daarnaast ging in de voorbereiding de aanmelding van teams dermate hard dat we tot 2x toe het maximum aantal deelnemers hebben verhoogd naar een totaal van 24 teams.

Grote winnaar werd ‘Team drukker voor U’ dat al vele jaren deelneemt aan het toernooi en nu de sterkste was. In de finale versloegen zij ‘Joost met zijn …’ terwijl in de troostfinale debutant ‘Sputteraars’ de penalty’s beter nam dan ‘De Prinsesjes’.

Na afloop van het toernooi werden aanwezigen vermaakt op ons wederom gezellig ingerichte buitenterras met grote bar en speciale hoek voor de keuken. Drive-in Show Frederik Entertainment verzorgde de muziek en speciaal voor dit jubileum maakte feestzanger John Enter zijn opwachting. Daarnaast was er weer een grandioze loterij met een record aan prijzen en ontvingen de beste teams van het toernooi een mooie prijs.

Foto’s en filmpjes zijn terug te vinden via ons Facebookaccount.

Editie 2018

Op zaterdag 23 juni 2019 streden 20 teams, in alle leeftijden, man/vrouw en voetballers en hobyisten om de eer en de prijzen. Net als editie 3 trok het team Companeros de winst van het toernooi weer naar zich toe. Zij versloegen De Gnoes in de finale met 0-1. De troostfinale werd een prooi voor Los Bravos, dat de penalty’s met 0-2 won van Brakcelona.

Ook de teams Don Leo en Team Drukker voor U presteerden uitmuntend door de poulefase als eerste te eindigen. Voor hen zat een top4 notering er helaas niet in.

Kijk snel op ons Facebookaccount voor de foto’s en filmpjes.
Vind ons leuk en blijf op de hoogte!  Facebookaccount

Editie 2017

Na Das Wünderteam en De Kapper Stam Shuffles staat editie 3 op naam van Companeros! Het team dat onder deze naam voor het eerst deelnam aan SummerJuve wist in de poulefase al haar wedstrijden in winst om te zetten. De kwartfinale tegen FC de Zaag bracht met 3-0 nog niet de gehoopte spanning, maar tegen het team van Net Niet moesten penalty’s bepalen wie naar de finale zou gaan.

In de finale mocht Companeros het opnemen tegen titelverdediger De Kapper Stam Shuffles en met succes. De winnaars van vorige jaar kwamen nog wel op een 1-0 voorsprong, maar moesten bekennen dat het kwaliteitsverschil duidelijk voelbaar was. Met een uiteindelijke 1-3 uitslag schreef Companeros editie 3 op haar naam.

Bekijk hier de aftermovie!

Raadpleeg onze Facebookaccount voor alle foto’s!

Editie 2016

De Kapper Stam Shuffles hebben zaterdag 25 juni 2016 de 2e editie van het SummerJuve 7×7 voetbaltoernooi gewonnen. Op de velden van Juventa’12 in Wierden streden 18 teams verdeeld over 3 poules om een plaats op het podium. Team Olde en titelverdediger Das Wünderteam werden respectievelijk 2e en 3e.

SummerJuve is een toernooi waar iedereen vanaf 18 jaar deel aan kan nemen. Zo waren er teams afkomstig van voetbalclubs SVZW, DOS37, RKSV, ENC09, PH en Juventa12. Ook niet-voetballers waren volop aanwezig in teams gevormd door collega’s of vriendengroepen.

Ondanks de regen was er tot laat in de avond nog veel gezelligheid op het grote, overdekte buitenterras.
SummerJuve Finales

SummerJuve Poulestand

Kijk voor de foto’s op de Facebook pagina van SummerJuve!

Editie 2015

Das Wunderteam heeft de eerste editie van het Juventa ’12  7×7  toernooi op haar naam gezet, door in de finale te winnen van Het Tiende. Beide teams waren in de poulefase, welke zeven teams telde, op de respectievelijk eerste en tweede plaats geëindigd. Het mooie weer, prachtige wedstrijden en de gezelligheid waren uiteindelijk de ingrediënten voor een meer dan geslaagd toernooi. Ook na afloop van het toernooi zat het buitenterras goed vol en is de kans op een tweede editie uitermate groot.