Uitnodiging Juventa ’12 tweedaagse

Voor de derde keer organiseert Juventa ’12 in de herfstvakantie de Juventa tweedaagse. Deze twee dagen staan in het teken van plezier, spelletjes en natuurlijk ook voetballen. Deze tweedaagse wordt georganiseerd voor de JO8 t/m JO13 en de MO11 en MO13.

Heb je zin om mee te doen? Geef je dan op voor vrijdag 8 oktober via onderstaand mailadres: tweedaagse@juventa12.nl

Vermeld de voornaam en achternaam, geboortedatum, team waarin je kind speelt en eventuele allergieën gezien de lunch. Geef ook aan of je als ouder zou willen helpen tijdens die tweedaagse.

Wanneer is deze tweedaagse? Op woensdag 20 en donderdag 21 oktober in de herfstvakantie. De kinderen worden woensdag om 9.30 uur verwacht in de kantine. Daar worden zij in diverse groepen onderverdeeld. Het duurt tot ongeveer 15.00 uur. Donderdag 21 oktober worden de kinderen om 9.45 uur verwacht. Vanaf 14.30 uur is er dan die dag een gezamenlijke afsluiting waarbij u als ouder(s)/verzorger(s) van harte welkom bent. De deelname is gratis. De kinderen krijgen tussendoor eten en drinken aangeboden.

Daarom zou het fijn zijn dat er een aantal mensen zouden willen helpen in de kantine. Wil je dat dan vermelden bij de aanmelding van je kind(eren).

Groeten van de activiteitencommissie

Dit vind je misschien ook leuk...