Update JO9-4M – uitslag bakwedstrijd – start 2e seizoenshelft

Sportvrienden,

Jullie zitten natuurlijk al een paar maanden in spanning. Wie o wie wint de taartbakcompetitie bij JO9-4M? Op 28 december was het zover, het laatste bakduo Mariƫlle en Jarno, waren aan de beurt. En ze hadden werkelijk alles uit de kast gehaald. Na afloop van het, helaas net niet gewonnen zaaltoernooi, trakteerden zij ons op maar liefst 2 OREO-taarten. Werkelijk alles wat niet gezond was zat erin, en veel ook, maar oh wat heerlijk. De jury was unaniem, met een gemiddeld cijfer van 8.4 stootte het duo Marlies en Marloes van de 1e plek, dit tot groot verdriet van deze moeders en hun dochters. Maar ja, de bakwereld is keihard en ze zullen nog meer gemotiveerd zijn om in de 2e seizoenshelft wel de 1e plek te behalen. Wat we dan gaan bakken, is op dit moment nog een verrassing.

De 2e seizoenshelft is inmiddels ook begonnen Na een paar keer fanatiek trainen, waarbij de bekende looplijnen en automatismen alweer zichtbaar waren, stond afgelopen zaterdag de oefenwedstrijd tegen Enter JO9-4M op het programma. Eens kijken hoe onze meiden het tegen meiden gaan doen, na alle nederlagen in de 1e seizoenshelft tegen de jongensteams. En nou, het was meteen duidelijk dat onze meiden de ervaringen van de wedstrijden tegen de fysiek sterkere jongens, mee namen in deze wedstrijd. Nergens bang voor en overal sneller en feller dan de tegenstander had de tegenstander eigenlijk geen schijn van kans. Druk zetten op de helft van de tegenstander en overal afjagen, waar de trainer van Liverpool nog jaloers op zou zijn, resulteerde in een klinkende 11-0 zege. Mooie doelpunten na enkele prima combinaties en enkele fraaie reddingen van onze keepster Chilana deden het meegereisde publiek op de banken staan. In de competitie komen we de meiden van Enter weer tegen, net als diverse andere meidenteams, dus we gaan ervoor!

Na afloop van de wedstrijd was er nog een erg leuke teamactiviteit, namelijk een gekke fotoschoot bij http://bonniezstyling.nl/ te Hengelo. Ontzettend leuk, voor het resultaat zie de foto’s.
Juventa12 JO9-4M
Juventa12 JO9-4M
Juventa12 JO9-4M
Juventa12 JO9-4M
Juventa12 JO9-4M

Dit vind je misschien ook leuk...