Voetbalkamp Zandstuve Juventa MO11-1 / MO13-2

Na een zeer geslaagd meidenkamp bij De Stoetenslagh ter afsluiting van het vorige seizoen, waren dit seizoen al snel weer plannen gemaakt voor een vervolg, dit keer op de Zandstuve in Rheeze. Coroa dreigde echter roet in het eten te gooien, maar toen de maatregelen de laatste tijd toch versoepeld werden en de jeugd t/m 12 jaar ook alweer vrijuit kon sporten, hebben we na overleg met de ouders toch besloten dat het kamp doorgang kon vinden. En wat waren de meiden, zeker ook die van groep 8 die het schoolkamp al in rook zagen opgaan, hier blij mee!

Op vrijdag 26 juni vertrokken we met 20 meiden om 18.30 bij Juventa naar De Zandstuve, waar we een 4-tal compleet ingerichte tenten hadden gereserveerd. Bij aankomst de tentindeling bekend gemaakt, bedden opgemaakt en de camping even verkend. We moesten wachten tot het donker werd om in het bos met het smokkelspel te beginnen, waarvoor ook enkele ouders bleven. Om 11 uur werd het pas donker dus dit werd een latertje. Daarvoor nog even een fantastisch tiktokdansje van de begeleiding (zie hiervoor Tiktok) Het in het donker smokkelen van allerlei ‘heavy shit’ en ‘dope’ als: poedersuiker en smarties was erg spannend, zeker met de fanatieke douaniers die de wacht moesten houden. Na middernacht moe en uitgeteld weer naar de camping om te slapen…niet dus. eerst nog een potje Weerwolven van Wakkerdam o.l.v. Miranda.

De volgende ochtend vroeg aan het ontbijt. Gebakken eieren met spek werden met smaak verorberd. Beetje chillen en toen weer naar het bos voor levend stratego. Ondanks de hitte waren de meiden (net zoals met voetbal) weer bloedfanatiek. Een beetje vals spel van onze olijke tweeling die weer eens aan persoonsverwisseling deed daargelaten, verliep dit spel zonder incidenten. Uiteindelijk was het een trotse Indy die de vlag van de tegenpartij veroverde waarmee haar team had gewonnen. terug naar de camping voor de lunch. daarna een paar uur vrijaf, waarna we om 14.30 eindelijk konden zwemmen (vanwege Corona konden we maximaal een uur per dag reserveren). Gelukkig konden we bij uitzondering (smekende blik van deze 20 meiden is niemand tegen bestand) meteen nog een keer reserveren voor 17.30. De buitenglijbaan met trechter was zwaar favoriet: een slang maken met alle meiden mocht eigenlijk niet, maar de badjuffrouw zag het plezier en de ondeugd in de ogen van onze meiden en kneep een oogje toe).
Bij de 2e keer zwemmen die dag kregen we nog even een stortbui op de kop, maar wat is nu leuker dan in je badkleding door de plassen banjeren? Om een uur of 7 was het eten klaar: wraps met gehakt en groente, gebakken aardappels en een broodje hamburger. Dit in combinatie met een overdaad aan komkommers was echt Michelinsterwaardig! Na het eten nog weer spelletjes doen, chillen en ter afsluiting nogmaals het weerwolvenspel. Helaas was door alle indrukken en het slaapgebrek niet bij iedereen de aandacht er meer bij, maar dat mocht de pret niet drukken. Daarna iedereen naar de eigen tent om nog even te chillen en weer was het nachtwerk.

Voor de zondag was er geen druk programma: rustig ontbijten, potje slagbal met 2 overfanatieke trainers, die overigens wel tegen hun verlies kunnen en die het gebrek aan vangend vermogen van de meiden moesten compenseren. Vervolgens om 10.30 weer zwemmen, waarbij we het gros van de groep alleen maar op en neer naar de glijbaan hebben zien rennen. Daarna lunch met broodjes knakworst, tent opruimen, luizencontrole, groepsfoto’s maken, luisteren naar een spetterend optreden van Marit en een laatste knuffel met het buurmeisje van 1.

Al met al een fantastisch weekend en een fantastische afsluiting van het seizoen. De plannen voor komend seizoen worden alweer gemaakt (we zijn nog op zoek naar sponsoren die een aquapark in Turkijke of Egypte mogelijk kunnen maken..) Met zoveel meiden 3 dagen op pad, zoveel plezier en bijna geen onvertogen woord geeft wel aan dat we hier met een fantastische en unieke groep meiden te maken hebben waarvan we hopen dat ze nog lang samen bij Juventa blijven spelen!! Hier gaat de club nog veel plezier aan beleven. De foto’s zeggen genoeg. Hopelijk worden hierdoor nog meer meiden enthousiast en worden nog meer meiden lid van onze mooie club. Forza vrouwen Juventa!!!!!

Voetbalkamp MO11-1 / MO13-2Voetbalkamp MO11-1 / MO13-2

Voetbalkamp MO11-1 / MO13-2Voetbalkamp MO11-1 / MO13-2Voetbalkamp MO11-1 / MO13-2

Voetbalkamp MO11-1 / MO13-2

Voetbalkamp MO11-1 / MO13-2

Dit vind je misschien ook leuk...