Vrijdagavond techniekavond

Vanwege het grote succes van de techniektraining afgelopen najaar gaan we ook in het voorjaar onze jeugd techniektrainingen aanbieden op de vrijdagavond. In de jeugdopleiding van Juventa’12 willen we spelers zo goed mogelijk laten ontwikkelen. Daarvoor wordt twee keer in de week getraind. Om nog een vervolgstap te zetten worden er vanaf vrijdag 6 maart techniektrainingen georganiseerd voor de onderbouwteams JO9 t/m JO13.

Over de training

Bij deze trainingen ligt de aandacht o.a. op de basistechniek, passen, schieten, aannemen, passeerbewegingen en tweebenigheid. Meerdere trainers zijn aanwezig waardoor er veel aandacht is voor het individu. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de wedstrijden die er de volgende ochtend op het programma staan.

De leiding van deze trainingen ligt bij Mats Knol. Hij heeft diverse jaren training gegeven aan verschillende teams binnen de onderbouw van Juventa’12 en heeft afgelopen seizoen ook de techniektraining verzorgd op de vrijdagavond.

Organisatie

Om goede en leuke trainingen te kunnen geven hebben wij voldoende trainers nodig. Aan de hand van de aanmeldingen gaan we hiervoor trainers benaderen. Deze trainers zullen dan ook elke techniektraining aanwezig zijn voor deze spelers. Mocht uw zoon of dochter om één of andere reden niet aanwezig kunnen zijn dan verwachten wij dat zij zich tijdig (met gegronde reden) afmelden.

Wanneer?

De trainingen vinden plaats op vrijdagavond in de periode van maart t/m mei.

  • De eerste techniektraining is op 6 maart van 18.00 tot 19.00 uur.

Aanmelden

Wil uw kind / kinderen in de bovengenoemde periode deze techniektraining volgen mail dan naar: techniektraining@juventa12.nl.

Wilt u daarbij het volgende vermelden:

  • Voor- en achternaam van uw kind.
  • Team waarin uw kind speelt.
  • Mobiele nummer.
  • Uw e-mailadres.

Wij hopen zoveel mogelijk spelers te kunnen verwelkomen op deze trainingen! Graag aanmelden voor dinsdag 3 maart.

Met sportieve groet,
TC Juventa ‘12

Dit vind je misschien ook leuk...