Waar blijft onze scheids?? (Update)

De wervingsactie voor scheidsrechters van afgelopen periode heeft een aantal nieuwe scheidsrechters opgeleverd. Vier van deze nieuwe “collega`s” zullen binnenkort een scheidsrechtercursus gaan volgen en zijn dan beschikbaar.

Hiernaast hebben een aantal mensen aangegeven af en toe een wedstrijd te willen fluiten bij Juventa. Met hen is afgesproken dat zij zich melden wanneer zij beschikbaar zijn nav het wedstrijdprogramma van het betreffende weekeinde.

Ondanks deze aanmeldingen blijft de spoeling (te) dun. Elke week zullen we toch weer elftallen teleur moeten stellen. Zij moeten dan zelf voor een scheidsrechter zorgen. Dit is het geval als er “zelf” achter de wedstrijd staat. We zullen de schema`s zo vroeg mogelijk op de site publiceren. Het heeft in die gevallen geen zin om contact op te nemen met de scheidsrechtercommissie; Alle beschikbare scheidrechters voor dat weekend zijn ingedeeld. We proberen dit zo eerlijk mogelijk te verdelen.

Pupillen.

Voor wat betreft de pupillenscheidsrechters hebben alle scheidsrechters zich afgemeld vanwege studie, werk en andere bezigheden. We gaan proberen dit gat de komende maanden op te vullen met nieuwe aanwas. Dit betekent dat tot nader bericht, alle teams van O11 en jonger zelf de wedstrijden moeten fluiten.

Hierbij dan ook nogmaals de oproep voor alle leden van Juventa`12.

Lijkt het je leuk een wedstrijd te fluiten, of wil je informatie, meld je dan aan via je leider of via scheidsrechter@juventa12.nl of 06-54377784.

Commissie Wedstrijdzaken
Scheidsrechterszaken

You may also like...