Mijn Juventa Uitslagenservice

Tot voor kort moesten alle trainers en leiders, na afloop van wedstrijden, de uitslag van gespeelde wedstrijden doorgeven aan de barmedewerkers, waarna deze vrijwilligers de uitslagen publiceerden op onze website en op het scherm in ons clubhuis. Sinds de winter van het seizoen 2013-2014 maakt Juventa’12 echter gebruik van de ‘UitslagenService’, zodat de uitslagen nog sneller gepubliceerd worden en barmedewerkers niet meer worden belast met het doorvoeren van uitslagen.

Alle bezoekers van Juventa12.nl kunnen gebruikmaken van de speciale mobielversie van de pagina ‘Programma & Uitslagen’. Sterker nog, alle bezoekers kunnen via de telefoon op deze pagina een account aanmaken waarna programma’s, uitslagen maar ook de standen van je favoriete team(s) direct te raadplegen zijn.

Leiders en trainers krijgen extra rechten bij het aanmaken van een account, waarmee voor één of twee teams de mogelijkheid bestaat op uitslagen door te voeren. Direct na afloop van de wedstrijd verschijnt een speciale knop in het scherm op je telefoon. Op de pagina die bij een druk op deze knop zichtbaar wordt, bestaat de mogelijkheid om de uitslag in te vullen. Één druk en de uitslag staat op onze website en op het scherm in ons clubhuis.

Download hieronder de APP of de handleiding:
Download de handleiding
Download de app (Android)

Bij vragen en-/of- opmerkingen kunt u contact opnemen via wedstrijdplanner@juventa12.nl.

app1app2app3app4app5