Oefenstof

Beste pupillen-trainer(s),
Om onze pupillen-trainers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bieden wij u op deze pagina’s oefenstof en handvatten aan, die u kunt gebruiken om uw taak zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Juventa ’12 volgt in haar technisch beleidsplan de KNVB visie over voetbal en training. De oefenstof die u hier aantreft is de oefenstof die de KNVB aanbied via http://trainingsplanner.voetbal.nl . Via deze site kunt u een account aanmaken en gebruik maken van de stof en de uitleg die de KNVB heeft voorbereid. Ook kunt u hier uw eigen trainingen samenstellen en is er per oefening een filmpje beschikbaar over de uitvoering van de oefeningen.

U dient er wel rekening mee te houden dat de KNVB uitgaat van een ideale situatie m.b.t. tot beschikbaarheid van trainingsvelden en materiaal. Helaas zal in de realiteit blijken dat dit niet altijd het geval zal zijn, en dat er een beroep op uw creativiteit gedaan moet worden. Trainingsmaterialen zijn overigens opgeslagen in de groene zeecontainer halverwege het kunstgrasveld.

Mocht u nog vragen hebben, twijfel dan niet, en neem contact op met de trainersbegeleiders of de betreffende coördinator van de Technische Commissie.

Oefenstof