Werkgroep selectievoetbal van zondag naar zaterdag

De laatste jaren zijn er veel zondagverenigingen met hun prestatieteams overgestapt van de zondag naar de zaterdag. Daarmee hebben deze verenigingen rekening gehouden met de wens van veel jeugdleden die na hun overgang naar de senioren graag op de zaterdag willen blijven spelen, de soms wat lastige combinatie van het stappen op zaterdagavond en zondag(ochtend)voetbal en de trend van concentratie van voetbal/sporten op de zaterdag waardoor er op de zondag meer tijd vrij komt voor de familie.

Het bestuur gaat onderzoeken of er redenen bestaan om bij Juventa diezelfde overstap te maken. Dat onderzoek zal niet door het bestuur zelf worden uitgevoerd maar door een daarvoor opgerichte werkgroep. Die werkgroep is onder meer gevraagd om het bestuur te adviseren over de vraag of er voldoende draagvlak binnen de vereniging bestaat voor een dergelijke overstap maar ook of die overstap praktisch uitvoerbaar is.

De werkgroep bestaat uit Hans Gels, Patrick Rikmanspoel en Ewald Blankestijn. Voor suggesties of vragen kunt u met de leden van de werkgroep contact opnemen.

Dit vind je misschien ook leuk...