Aanstaande zaterdag is JO10-3 team van de week! ⚽️

Kom je deze jongens en natuurlijk ons eerste elftal aanmoedigen? Aanvang wedstrijd 16.00 uur! Graag stelt JO10-3 zich voor:

We beginnen met onze man onder de lat. Met zijn katachtige reddingen worden 100% kansen terug het veld ingeslagen tot frustratie van veel aanvallers. Al is Andries Noppert nog zo lang, de kleine Noud had ons wel langs Argentinië heen gekeept.

Koen bespeelt alle posities, maar is vaak te vinden in de verdediging. Hij heeft goed opgelet bij de Cruijff school, want Koen snapt het belang van simpel voetballen. Met zijn rust en knappe passes speelt hij het spelletje zoals het bedoelt is.

Onze vaste betrouwbare verdediger is Nout Landkroon. Nout voetbalt onder het principe: de bal mag er langs, de man mag er langs, maar niet allebei. Nout is niet de grootste, maar met zijn Sergio Ramos-achtige tackles is hij een vrees voor elke aanvaller.

Stijn is vaak te vinden op het middenveld. De goede dribbelaar speelt eerst knap zijn tegenstander uit, en dan nog een keer, en dan nog een keer, en dan nog een keer. Totdat de tegenstander er zo klaar mee is dat hij zelf maar stopt.

Het middenveld wordt aangevuld door Teun. Met zijn snelheid , zijn goede passes en zijn knappe schoten presteert Teun altijd goed. En dat met altijd een lach op zijn gezicht.

En dan hebben we Joep. Op papier staat hij vaak middenvelder, maar Joep is overal. Zijn ongekende conditie en kracht sleept ons door zeer zware wedstrijden heen. Is hij geblesseerd? Dan is dat heel vervelend voor zijn benen, maar met zijn passie is Joep door niemand te stoppen!

Onze trotse nummer 9 is Thije. Zo sterk als Brobbey, een schot als Koeman en een mentaliteit als Zlatan, hij heeft het allemaal. Toch vreemd dat als Thije zegt de bal stijf in de kruising te hebben geschoten op de training, niemand het gezien heeft. Maar tijdens de wedstrijden bewijst hij ons allemaal het tegendeel door goal na goal hard tegen de touwen aan te jagen.

Dan is Mats aan de beurt. Mats maakt het de verdediging altijd lastig met zijn snelheid. De Psv’er is blij om te zien hoe het met zijn club gaat en dat is terug te zien op het veld. Mats lijkt erg op Jerdy Schouten, maar laat er geen misverstand zijn. Jerdy kan de schoenen van mats absoluuut niet vullen!

JO10-3

Dit vind je misschien ook leuk...