Sportpark

Juventa12 is opgericht in juli 2012. De nieuwe vereniging is ontstaan uit de fusie tussen sportvereniging Omhoog en voetbalvereniging Wierden. Gezamenlijk gaan zij onder de naam Juventa12 voetballen.

Juventa12 maakt gebruik van de velden op sportpark ’t Lageveld (West) te Wierden. Op de voormalige velden van sportvereniging Omhoog worden de wedstrijden van Juventa12 gespeeld. Juventa12 beschikt over 4 wedstrijdvelden, waarvan het hoofdveld (met tribune) alsmede 1 bijveld is voorzien van kunstgras (= veld 1 + 3). Veld 2 en 4 betreft een natuurgrasveld. Naast de wedstrijdvelden beschikt de vereniging ook over een kunstgras mini-arena. Juventa12 heeft de beschikking over 8 kleedkamers, waarvan er 4 extra groot zijn.

Juventa12 is gelegen aan de 2e Lageveldsweg 3 (navigatie: 7641 PC Wierden), tegenover het sportcomplex van buurvereniging SVZW. Op zaterdagen geldt op de 2e Lageveldsweg een eenrichtingsregeling. U dient deze dag via de Woestendijk de 2e Lageveldsweg te bereiken, om vervolgens via de Vlierdijk weer huiswaarts te keren. Op alle andere dagen, waaronder de zondag, kunt u het sportpark via beide kanten bereiken. Houd er rekening mee dat de politie regelmatig controleert!

plattegrond

Bovenstaande plattegrond is verouderd en zal binnenkort vernieuwd worden naar de nieuwe situatie.
Inloopveld 1A / 1B is opgeheven.
Boven veld 2 en de mini-arena is ons nieuwe speelveld 4 gerealiseerd (ingang veld achter de kleedkamers).