Aspirant bestuursleden stellen zich voor…

Op 20 november as is de Algemene Leden Vergadering van Juventa ’12. Tijdens deze vergadering kunnen de leden stemmen voor 2 nieuwe bestuursleden. Deze aspirant bestuursleden stellen zich hieronder kort voor:

Wout Haasjes
Ik ben Wout Haasjes, vader van Olivier (JO 8-2) en Mees (JO 10-2). In het dagelijks leven werk ik voor Nijhuis Bouw en ben ik verantwoordelijk voor de projecten die in voorbereiding zijn in Twente, de Achterhoek en een deel van Salland. Toen ik zelf zo’n 5 jaar geleden voor het eerst wekelijks bij deze club kwam vanwege het lidmaatschap van mijn oudste zoon, was ik onder de indruk van de gezelligheid en hoeveelheid vrijwilligers die nodig zijn om deze club draaiende te houden. Voor mij dan ook een reden om direct initiatief te nemen om hier ook mijn steentje aan bij te dragen. Na enkele jaren coördinator te zijn geweest van de mini’s en daarnaast de rol als leider van JO-8 en JO-9, wilde ik daar dit jaar mee stoppen omdat mijn beide zoons vaak op hetzelfde tijdstip voetballen. Niet lang daarna werd ik benaderd om het bestuur te komen versterken. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Het lijkt me hartstikke leuk om meer voor deze club te betekenen! Als bestuurslid zijn er diverse onderwerpen waar ik vanuit mijn achtergrond een bijdrage aan kan leveren, waarbij ik in ieder geval zal helpen bij het vastgoed, de sponsorcommissie en de TC.

Bart van Dijk 
Ik ben Bart van Dijk, 26 jaar. Ik ben geboren en getogen Wierdenaar. Na mijn studie Bedrijfsadministrateur bij het ROC van Twente ben ik gaan werken bij Henry Elferink Horecagoederen in Almelo. Al een aantal jaren voetbal ik met veel plezier in Zondag 2. Daarnaast ben ik ook als vrijwilliger al een aantal jaren actief voor Juventa ’12. De laatste jaren was ik betrokken in de Financiële commissie en in de Activiteitencommissie. En sinds vorig jaar ben ik ook scheidsrechter voor de club.
Ik vind het erg leuk om mijn steentje bij te dragen aan onze mooie club en vind het daarom ook mooi om dat als bestuurslid te kunnen gaan doen. Vanuit het bestuur zal ik me in ieder geval richten op de Activiteitencommissie, de lagere seniorenteams en de Scheidsrechterscommissie.

 

Dit vind je misschien ook leuk...