Aspirant bestuursleden stellen zich voor!

Het bestuur is zeer verheugd dat Marion Verweg, Liesbeth Kleisen en Angelique Boddeman hebben aangegeven interesse te hebben in een bestuursfunctie binnen Juventa’12.

Na een kennismakingsgesprek zijn Marion (aspirant penningmeester), Liesbeth (aspirant algemeen bestuurslid) en Angelique (aspirant algemeen bestuurslid) enthousiast geworden om in het bestuur van Juventa’12 zitting te nemen. De formele weg is uiteraard wel via de algemene ledenvergadering.

Marion, Liesbeth en Angelique zullen de komende weken aanwezig zijn bij de bestuursvergaderingen om een goed beeld te krijgen van onze vereniging maar zullen zich nog onthouden van besluitvorming. Op deze wijze kunnen de aspirant bestuursleden al wel de nodige informatie tot zich nemen om in het najaar (bij een positieve stemming op de ALV) definitief plaats te nemen in het bestuur.

Wij zijn nog altijd op zoek naar versterking in het bestuur van Juventa’12. Wil je niet direct in het bestuur, maar heb je wel tijd om het bestuur te ondersteunen door een aantal taken op te pakken? Ook daar zijn we blij mee! Stuur een mail naar secretaris@juventa12.nl, als je wil en kunt helpen en dan plannen wij graag een kennismakingsgesprek.

 

Wij hebben Marion, Liesbeth en Angelique gevraagd om zich voor te stellen aan de leden van Juventa’12:

Marion Verweg:

Marion Verweg, 48 jaar en woonachtig in Wierden. Ik ben getrouwd met Erik Wilgenhof en samen hebben we 2 kinderen;  Dante (17) speelt volleybal bij WVC in Wierden en Martijn (13) voetbalt komend seizoen in de JO15-2. Mijn hele leven heb ik in en rond Wierden gewoond en ik ben dan ook een echte Twentse dus. Na mijn opleiding heb ik bij middelgrote en grote bedrijven, uiteenlopend van de bouw, recreatie tot in de voedingsbranche, gewerkt als Controller/Manager Finance. Sinds 3 jaar werk ik in Wierden, wederom in de voedingsbranche, wat me super bevalt.

In de afgelopen jaren heb ik binnen Juventa reeds vrijwilligerswerk gedaan. Onder meer als incasso verantwoordelijke in de financiële commissie, organiseren van de Juventa 2-daagse, 1e wedstijd van het seizoen van het 1e elftal, de zaterdagbardienst tijdens de wedstrijden en natuurlijk supporter van onze zoon. Mij is gevraagd of ik de taken van Michel Spoolder (Penningmeester) wil overnemen in het Bestuur.

Omdat ik als incasso verantwoordelijke in de financiële commissie al heb meegekeken en vanuit mijn financiële achtergrond, wil ik dit graag doen. Ik heb ervaren dat zowel het financiële team als het bestuur binnen Juventa’12 een leuke club mensen zijn die zich met veel passie en enthousiasme inzetten. Een club kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers en een goed verenigingsgevoel. In de corona tijd is maar eens weer gebleken hoe belangrijk een sportclub is, zowel sportief, prestatief als voor de sociale contacten en het plezier. Dit is een belangrijk punt voor mij en ook voor het bestuur. Ik hoop hierbij mijn bijdrage aan te kunnen leveren.

 

Liesbeth Kleisen:

Liesbeth Kleisen, geboren en getogen in Wierden. Al een aantal jaren kom ik regelmatig bij Juventa omdat onze zoons Hessel en Gijs Joosten daar met veel plezier voetballen. Hessel zit nu in Jo15-3 en Gijs in Jo13-1. Ook Jasper is actief binnen de vereniging. Zelf ben ik sinds een aantal jaren vertrouwenspersoon bij Juventa ’12. Toen ik gevraagd werd om bestuurslid te worden, werd ik daar direct enthousiast van. Op die manier kan ik een bijdrage leveren aan een mooie club waar onze jongens wekelijks veel plezier beleven.

In het dagelijks leven ben ik manager van het Zorg- en Veiligheidshuis in IJsselland (regio Zwolle, Deventer en 9 omliggende gemeenten). Met het team zorgen we er voor dat bij zeer complexe casussen waar veel zorg- en veiligheidsorganisaties betrokken zijn er één plan van aanpak komt en alle organisaties samenwerken. Op die manier komt er een doorbraak in een vaak langdurige overlast gevende of onveilige situatie. Daarnaast ben ik betrokken bij de crisisorganisatie in IJsselland als operationeel leider. Beide ontzettend mooie functies!

In mijn vrije tijd ga ik uiteraard graag kijken bij de wedstrijden van mijn zoons en zitten we met het gezin bij de thuiswedstrijden op de tribune bij Heracles Almelo. Gelukkig kan dat nu weer! Daarnaast sport ik graag; hardlopen, fietsen en zwemmen of wandelen met de hond.

Juventa’12 is een mooie club, met enthousiaste leden, een fijne gemoedelijke sfeer en waar plezier voorop staat: ik vind mooi om daar een bijdrage aan te mogen leveren en zal me dan ook met veel energie inzetten.

 

Angelique Boddeman:

Mijn naam is Angelique Boddeman (51), getrouwd met Herrold en we hebben 2 kinderen Esmée (20) en Daan (18). Ik kom oorspronkelijk uit Almelo en heb daar en in Enschede  op school gezeten, na mijn studie ben ik gaan werken in Amsterdam op een architecten bureau, als directiesecretaresse en heb een aantal jaren als filiaalmanager gewerkt bij een grote modeketen . Wij als gezin, doen momenteel nog vrij veel  vrijwilligerswerk binnen de vereniging Juventa’12. Onze zoon Daan speelt op dit moment in ZAT-2, en is onder andere jeugdtrainer geweest, Herrold is al een aantal jaren leider en Esmée heeft een aantal jaren in de weekenden bardiensten gedraaid bij Juventa’12, momenteel is Esmée toegevoegd bij de medische staf van de selectie, zij voldoet hiermee aan een stageperiode voor de opleiding Fysiotherapie.

Op dit moment ben ik huismoeder en verbonden aan Juventa’12 sinds onze zoon Daan van 18 lid is geworden in 2008. Binnen Juventa’12 doe ik sinds 2013 de ledenadministratie en sinds de corona-pandemie zit ik ook in de coronawerkgroep. Verder heb ik door de jaren heen onder andere bardiensten gedraaid en weet dus goed hoe het werkt in onze prachtige kantine. In 2016 heb de pupil van de week en het team van de week terug gebracht bij Juventa en deze een drietal seizoenen elk weekend begeleid.

De mooiste en zeker de spannendste uitdaging was 3 seizoenen geleden toen ik begon als leidster van de heren ZON-2, daar heb ik enorm veel plezier aan beleefd met een groep jonge heren, vele goede momenten en ook zeker een zeer verdrietige tijd meegemaakt met het verlies van Rob Asbroek, dat heeft ons zeker veel hechter gemaakt. Op dit moment ben ik 2de leidster van de ZAT-1 en ben nog full-time actief met de ledenadministratie van de vereniging.

Wat ik onder andere wil bij gaan dragen als bestuurslid bij Juventa’12, is om mijn enthousiasme en betrokkenheid voor Juventa’12 om te zetten in een ambitie om deze club nóg beter en mooier te maken. Tevens wil ik me inzetten om na de moeilijke coronatijd de vereniging Juventa’12 weer op te laten bloeien tot hoe het was vóór de corona en misschien nog wel beter. Ik zou me graag willen inzetten om de diverse jeugdactiviteiten uit breiden en kijken naar de mogelijkheden om vaker een jeugdtoernooi bij Juventa’12 te realiseren zoals we die vroeger ook hebben gehad. Daarnaast wil ik een ieder blijven enthousiasmeren om vrijwilligerswerk te doen voor de vereniging…Er is nog zoveel te doen en of te realiseren. Daarnaast vind ik dat de communicatie tussen de leden die reeds een functie bekleden bij Juventa’12 en óók ouders en of niet leden ter verbetering zijn, kortere lijnen, snellere respons en het uitzetten om te weten bij wie je nu daadwerkelijk moet zijn.

Kortom; nog genoeg te doen! “Samen” is het devies.

Graag zou ik toegevoegd willen worden als algemeen bestuurslid om onze mooie vereniging met trots te mogen vertegenwoordigen.

 

Met vriendelijke en sportieve groet, Marion, Liesbeth en Angelique

 

Het bestuur

Dit vind je misschien ook leuk...