Heracles Passend Voetbal team

Vanaf het seizoen 2023/2024 start Heracles Almelo met een eigen Passend Voetbal team. Regionale voetbaltalentjes, met een beperking, vertegenwoordigen de zwart-witte trots als Passend Voetbal team van Heracles Almelo! Ondanks dat iemand een beperking heeft, wil Heracles Almelo laten zien dat het mogelijk is om op hoog niveau te spelen.

Juventa ’12 is trots te melden dat ook twee spelers van onze club deel uitmaken van het Heracles Passend voetbal team. Dat zijn Jelmer Koppelman en Wesley Vollenbroek.

Hoe ziet het Heracles Passend Voetbal team eruit?

De spelers van het Heracles Passend voetbal team worden behandeld als echte Heracles Almelo-voetballers. Eens per maand zal er, onder leiding van een Heracles Almelo-trainer, getraind worden in het stadion. Elke speler krijgt een officieel tekenmoment van hun contract, een officieel wedstrijdtenue en nog vele extra Heracles Almelo mogelijkheden.

Er worden onderlinge wedstrijden met Passend Voetbal teams uit de regio en betaald voetbalclubs georganiseerd. Spelen ze thuis? Dan spelen ze in het stadion, op Erve Asito. Als echte profs met een lichtshow het veld betreden en een goaltune die afgespeeld wordt bij een gescoord doelpunt!

Sport versterkt

Met Passend Voetbal wil Heracles Almelo een podium creëren voor sporters met een beperking. Ondanks dat iemand een beperking heeft willen zij laten zien dat het mogelijk is om voor Heracles Almelo te spelen. Heracles Almelo hoopt hiermee het Passend Voetbal een mooie impuls te geven in de regio en sportparticipatie onder kinderen met een beperking te stimuleren.

De eerstvolgende training in het stadion is op zondag 15 oktober om 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

Juventa ’12 wenst Jelmer en Wesley heel veel plezier en succes bij Heracles Almelo!

Dit vind je misschien ook leuk...