Indelingen jeugd 2024-2025

De TC is samen met trainers en leiders de afgelopen maanden druk bezig geweest om de voorlopige indeling van de jeugdteams samen te stellen.  

Zoals elk jaar zijn er een aantal aan- en afmeldingen binnen gekomen, waardoor de indeling tot op de laatste week een uitdaging blijft. Ook vandaag krijgen wij nog nieuwe aanmeldingen die wij de komende weken zullen gaan toevoegen. Mocht u nu een vraag hebben over de voorlopige indeling, dan kunt u deze sturen via de mail naar technischecommissie@juventa12.nl. We zullen de vragen die op de mail binnen komen, verzamelen en op een later moment beantwoorden. We kiezen voor deze procedure, zodat we alle vragen goed kunnen afwegen en in breder perspectief kunnen bekijken. Immers, elke keuze heeft weer consequenties en die zullen we steeds moeten afwegen.

Mocht u als ouder interesse hebben om leider of trainer te zijn van uw zoon of dochters elftal, laat het dan ons weten. Voor spelers met de ambitie om trainer te worden, laat het ons ook weten. Net zoals afgelopen jaar willen we bij voldoende deelname weer een KNVB trainerscursus organiseren voor leden die de ambitie hebben om trainer te worden.

Met sportieve groet,

TC Juventa’12

 

teamindeling JO19

teamindeling JO17

teamindeling JO15

teamindeling JO13

teamindeling JO12

teamindeling JO11

teamindeling JO10

teamindeling JO9

teamindeling JO8

 

Dit vind je misschien ook leuk...