Techniektraining Juventa’12

Techniektraining Juventa’12

Techniektraining

YES!! Op vrijdag 3 november is Juventa’12 gestart met techniektrainingen. De komende 7 weken zullen de 54 aangemelde spelers techniektraining krijgen van voornamelijk zelf opgeleide trainers. Trainers die we graag willen helpen hun ambities in het trainersvak te realiseren. Met deze techniektraining willen we onze jeugdspelers helpen zich verder te ontwikkelen door hun individuele kwaliteiten te verbeteren. Tijdens de techniektrainingen richten we ons op het aanleren van de techniek om die vervolgens functioneel te kunnen maken. Daarnaast voegt de techniektraining iets toe aan de coördinatie van kinderen. Onze trainers geven tijdens de techniektraining o.a. aandacht aan:

  • Balgevoel, lichaamscoördinatie
  • Snel voetenwerk
  • Schijn- en passeerbewegingen
  • Balaanname, traptechniek
  • Basisbewegingen
  • Kap- en draaibewegingen

Voor wie:

Alle kinderen in de categorie JO9 t/m JO12 kunnen zich inschrijven voor de techniektrainingen.
Van de kinderen die zich inschrijven voor deze trainingen verwachten wij veel discipline, inzet, concentratie en doorzettingsvermogen (zeer gemotiveerde spelers).

Door wie:

Nathan de Vries (hoofdtrainer JO15-1) begeleid de techniektraining, samen met de enthousiaste jeugdtrainers van Juventa’12.

Locatie/ tijd
Juventa’12 veld 1 op vrijdag van 18.30 uur tot 19.45 uur

Kosten:
We bieden de techniektrainingen kosteloos aan. We vinden het belangrijk dat alle kinderen in de gelegenheid zijn om deze training te volgen (betaalbare voetbalsport).

We hebben te maken met een enthousiaste en gemotiveerde groep en daardoor is de TC van Juventa’12 al aan het nadenken over een nieuwe fase van techniektrainingen begin 2024.

Dit vind je misschien ook leuk...