TOTW: JO10-4 & JO10-5

Zaterdag 18 mei bij de laatste thuiswedstrijd van het 1e zijn er 2 teams van de week: JO10-4 en JO10-5. De teams stellen zich graag aan u voor:

JO10-4
JO10-4
Milan
Onze man onder de lat. Hij begon bescheiden dit seizoen als keeper maar houdt nu bijna alle ballen uit het doel. En als het moet, speelt hij ook nog een mannetje van de tegenstander uit. Hij doet niet onder aan zijn idool Walter Benetiz van PSV.

Liam
Onze centrale verdediger. Vanuit deze positie ziet hij alles en onderschept hij veel ballen van de tegenstanders. En als het hem lukt, rent hij naar voren om de aanval te helpen en is soms zelfs zelf scorend. Een keiharde vechter, een echte Jaap Stam.

Maud
Een echte back. Er komt haast geen tegenstander langs haar heen. Mocht dat wel het geval zijn, dan komen ze haar zeker nog 1 á 2 keer tegen. Een echte tijger die zich vastbijt aan de tegenstander. Dominique Janssen kan zelfs nog dingen van onze Maud leren.

Dexx
Een speler met altijd een blik naar voren. Hij is technisch en bewegelijk, draaiend en kappend door het veld, met slimme passes naar onze aanvallers. Hij lijkt wel Frenkie de Jong. Pas op tegenstanders, hij vliegt je zo voorbij.

Jesse
Hij komt het beste uit het verf op het middenveld. Jesse is super snel en technisch en is altijd op zoek naar een doelpunt. Helaas heeft JO10-4 hem meerdere maanden moeten missen maar gelukkig is hij weer van de partij en daar zijn wij blij mee. Onze Brian de Keersmaecker!

Huub
Deze speler rent altijd vrij en is niet bang om zijn tegenstander een schouderduw te geven. Hij vecht graag voor de bal en neemt deze al dribbelend mee langs de lijn. Met zijn harde schot is het dan ook vaak een raak doelpunt. Zelf vanaf het middenveld knalt hij zijn ballen in het doel. Bryan Limbombe, pas op je concurrentie komt eraan!

Mats
Onze sniper Mats. Een echte spits die rustig loert op zijn kans. Het maakt Mats niet uit of hij links of rechts van het doel staat, hij schiet bijna altijd raak. Hij is gevaarlijker dan zijn postuur en knappe koppie je doet denken. Een echte Ronaldo!


JO10-5
JO10-5
Laten we beginnen met onze beresterke keeper. Gijs staat onder de lat maar kan naast keepen ook nog ontzettend goed meevoetballen. Daarnaast lijkt hij tijdens de penalty’s na de wedstrijd in een soort Buffon te veranderen, hij laat zich maar zelden passeren door een penalty.

Dan hebben we Daan, je zou het haast niet zeggen maar het is pas zijn eerste volledige seizoen op de voetbal en hij is al niet meer weg te denken uit de verdediging. Met zijn sterke schouderduw en rust aan de bal zorgt hij bij ons voor rust achterin, net zoals Sergio Ramos dat bij Real Madrid altijd deed.

De man daarnaast is Guus, deze linkspoot mag dan wel verdediger zijn, maar heeft ook een snoeiharde trap in de benen waarmee hij onze aanvallers maar al te goed weet te bereiken. Ook zorgt hij ervoor dat een mannetje hem nooit voorbijdribbelt, je zou bijna denken dat Van Dijk bij ons in het team voetbalt.

Dylano is net als Franz Beckenbauer een echte alleskunner, hij staat zowel op het middenveld als achterin en laat op beide posities zien dat hij goed is in het verdedigen van een tegenstander en dat hij ook nog eens een goede dribbel en schot in de benen heeft. Daardoor scoort hij ook nog wel eens een doelpunt met een mooi afstandsschot.

Naast hem op het middenveld staat Mick, deze Modric van de kleine velden is een echte passmaster waarvan de bal niet makkelijk af te pakken is. Door zijn overzicht legt hij de bal zo naar de vrije man en pakt hij zelf ook z’n goaltjes mee.

Met Tijn hebben we in ons team een technisch sterke nummer 10. Met zijn dribbels en acties doet hij ons aan Kaka denken, zowel aan de zijlijn als dwars door het midden maakt hij met zijn acties z’n tegenstanders helemaal duizelig. Daarnaast heeft hij ook een goed schot in de benen waarmee hij regelmatig een goal scoort.

Dan komen we bij onze aanvallers, eerst hebben we Kris, scoren is wat deze stoichkov-achtige goaltjesdief het liefste doet. Maar daarnaast is hij ook een hele harde werker waardoor hij het voor onze verdedigers een stukje makkelijker maakt. Zowel op het middenveld als in de aanval komt hij uit de voeten waardoor hij zowel goals maakt als assistjes verzorgt.

Ten slotte onze laatste topper Ot, deze superspits heeft net als Robin van Persie een krachtig schot in de benen. Zodra hij is vertrokken met de bal in het vooruitzicht is hij door zijn snelheid niet meer te achterhalen en scoort daarom ook vaak.

Dit vind je misschien ook leuk...