Trainingsschema 2023-2024 (upd.)

De Commissie Wedstrijdzaken heeft ook voor het seizoen 2023-2024 weer een trainingsschema opgesteld om alle teams de mogelijkheid te geven om te trainen. Ook is er direct weer duidelijk wie waar en wanneer verwacht wordt. Net als voorgaande jaren is de indeling besproken met de Technische Commissie voor de jeugdteams en het bestuur van SVO Wierden voor de meisjes/damesteams. M.b.t. de senioren is er met ieder team contact geweest.

Teams kunnen starten met trainen zodra zij dit willen. Vanaf maandag 21 augustus 2023 dient iedereen zich te houden aan het trainingsschema. Trainen op afwijkende dagen, tijden, velden etc. is vanaf dan niet meer mogelijk. Zo voorkomen we namelijk dat teams die willen trainen anderen treft op hun stuk veld.

Belangrijk om te weten:

  • We trainen nooit op natuurgras! Alleen in uitzonderlijke situaties zal de Commissie Wedstrijdzaken hiertoe besluiten.
  • De veldverlichting van de trainingsvelden is te bedienen via een APP. Ben jij als trainer de eerste of laatste ingepland? Vraag dan toegang tot deze app door een mail te sturen naar ict@juventa12.nl. Vermeld daarbij direct wat je functie is en welke team het betreft. Je verzoek wordt gecontroleerd en daarna zul je vanuit de ICT Commissie bericht ontvangen.
  • Na afloop van de training ruim je alle materialen op. De doeltjes worden allemaal op de plateaus gezet buiten het veld.
  • Voor de trainingsmaterialen kun je contact opnemen met de materiaalcommissie via materiaalcommissie@juventa12.nl
  • Uitgifte van sleutels verloopt via de Technische Commissie, hen bereik je via technischecommissie@juventa12.nl

De Commissie Wedstrijdzaken is de komende weken (beperkt) te bereiken via wedstrijdzaken@juventa12.nl.
De Mijn.Juventa12 omgeving, waarmee er normaliter gecommuniceerd wordt, wordt eind augustus 2023 ingericht.
Teams ontvangen hier t.z.t. vanzelf bericht over.

Tot slot, ben jij leider/trainer? Bereid je dan vast voor op de 1e wedstrijd:

  1. Ben je lid?  Word anders gratis lid via ‘Leden / Lid worden’ (vermeld op het aanmeldformulier bij vrijwilliger wat je functie is en voor welk team)
  2. Heb je de app’s voetbal.nl en Wedstrijdzaken App al gedownload? Installeer en registreer ze op je telefoon! (je moet hiervoor lid zijn)

In de laatste week van augustus 2023 volgt de laatste info.
Let op:  Voor bijna alle teams start het nieuwe seizoen op zaterdag/zondag 2/3 september 2023!

 

Trainingsschema 2023-2024 (21-02-2024)

 

Dit vind je misschien ook leuk...