Voorbereidingen seizoen 2024/2025

De voorbereidingen voor volgend seizoen zijn inmiddels in volle gang. Vanuit de Technische Commissie (TC) zijn we bezig om samen met onze bestaande trainers het huidige seizoen te evalueren en trainers vast te leggen voor seizoen 2024/2025.

Voorlopige teamindeling 2024/2025

Ook werken we aan de voorlopige teamindeling. Daarvoor wordt informatie over de teams opgehaald bij de leeftijdscoördinatoren, leiders en trainers.

Op 30 mei zal de voorlopige indeling bekend worden gemaakt. We spreken bewust van voorlopige indeling omdat gedurende het seizoen scouting en TC blijven kijken of spelers nog op niveau spelen en indien nodig wisselingen in teams plaats kunnen vinden.

Stoppen met voetbal of overschrijven voor 15 juni

Om een goede teamindeling te kunnen maken is het belangrijk om te weten welke leden volgend seizoen blijven voetballen en welke leden stoppen. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat er nadat de teamindelingen bekend zijn gemaakt, nog afmeldingen komen om diverse redenen. Dit betekent dat wij de teamindelingen soms moeten herzien. Dit is zowel voor de TC als voor de teams vervelend.

Als u al weet dat uw kind eind van het seizoen gaat stoppen, dan willen we u vragen het lidmaatschap zo snel mogelijk op te zeggen. Dit geldt ook voor een overschrijving naar een andere club. Daar komt bij dat leden die na 15 juni opzeggen nog wel contributie moeten betalen voor komend seizoen. Het is om deze reden belangrijk dat leden die stoppen bij Juventa ‘12, uiterlijk 15 juni, hun lidmaatschap opzeggen of de overschrijving naar een andere club regelen. Dit kan door het formulier daarvoor op de website in te vullen.

Trainingen na laatste wedstrijd

Voor de meeste elftallen staat de laatste wedstrijd van het seizoen op 18 of 25 mei gepland. De trainingen onder verantwoordelijkheid van Juventa’12 stoppen per 31 mei 2024. Leden zijn vrij om gebruik te blijven maken van de velden om te voetballen op eigen initiatief.

Voor selectieteams geldt dat ze nog doortrainen. Dit om selectietrainers een beeld te kunnen geven van de teamsamenstelling. Deze trainers kunnen dan ook een keuze maken indien er nog spelers moeten afvloeien naar een niet-selectieteam. Indien dit het geval is, zal dit voor de zomervakantie bekend zijn.

Inleveren materialen

De materialen kunnen half juli ingeleverd worden incl. de sleutel van het ballenhok. Uitgifte voor het nieuwe seizoen verloopt daarna weer via de materiaalcommissie. Vanuit de materiaalcommissie volgt een bericht over de exacte data.

Teambijeenkomsten

In juni worden teambijeenkomsten georganiseerd. Per team kunnen dan de leiders worden bepaald en indien noodzakelijk aan ouders gevraagd worden om training en coaching op te pakken.

Als vereniging moeten we het met z’n allen doen!

 

Dit vind je misschien ook leuk...