Trainingsschema 2020-2021

Het trainingsschema voor het seizoen 2020-2021 is gemaakt en definitief bevonden door de Commissie Wedstrijdzaken, in samenspraak met de Technische Commissie. Onderstaand tref je het totaaloverzicht met teams, trainingsdagen en de bijbehorende trainingstijden.

Enkele belangrijke mededelingen:

– Eind juli wordt het trainingsschema gepubliceerd inclusief de verdeling van de speelvelden en kleedkamers. Deze publicatie zal plaatsvinden op onze clubwebsite.

– Spelers krijgen bericht van hun trainer wanneer er gestart wordt met de trainingen. Vanaf 1 augustus 2020 gaat het trainingsschema in werking en dient iedereen zich te houden aan de indeling. Eind augustus start voor de meeste teams het seizoen met een bekerwedstrijd.

Kleedkamers blijven tot nader bericht op slot. Dit geldt voor de kleedkamers 1 t/m 6, de kleedkamers 7 en 8 alsmede de kleedkamers voor de scheidsrechters. Deze gaan pas open als de verbouwing klaar is en de leidingen zijn gecontroleerd op aanwezigheid van legionella (verplichte jaarlijks terugkerende controle). Iedereen dient zich tot nader bericht (waarschijnlijk half september 2020) dan ook thuis om te kleden! Het vullen van bidons mag uitsluitend in de kantine, mits deze open is. De gevolgen voor de bekerwedstrijden wordt onderzocht.

Trainingsschema 2020-2021 totaaloverzicht

Dit vind je misschien ook leuk...